Te gandesti sa cumperi un carucior 3 in 1? Iata motivele pentru care este cea mai buna alegere

Te gandesti sa cumperi un carucior 3 in 1? Iata motivele pentru care este cea mai buna alegere
Venirea pe lume a unui copil presupune achizitionarea unor produse care vor face viata parintilor mai usoara, dar il vor ajuta si pe cel mic sa creasca si sa se dezvolte intr-un mod cat mai armonios. Unul dintre produsele care starnesc frecvent interes este caruciorul 3 in 1, astfel ca daca esti proaspat parinte, trebuie sa te gandesti la o asemenea achizitie. Carucioarele 3 in 1 sunt formate de obicei din trei elemente principale - scoica, landou si carucior sport. Iata ce trebuie sa stii despre fiecare:

Scoica

Acest dispozitiv trebuie sa fie detinut de tine, ca parinte, inca din prima zi de viata a copilului. Cu ajutorul sau il poti transporta in siguranta pe cel mic acasa, cand iesi din maternitate. De obicei, se foloseste pana la 6-12 luni, in functie de greutatea si de inaltimea copilului. Pe fiecare produs in parte se specifica pana la ce varsta este omologat.

Parintii trebuie sa fie foarte constienti de importanta unei scoici auto, de cat de bine poate proteja. Bebelusul este foarte fragil si chiar un impact foarte mic il poate afecta. Nu sunt rare situatiile in care din neatenia participantilor la trafic au loc adevarate tragedii, motiv pentru care le poti evita, protejandu-ti copilul in mod corespunzator.

Scoica este foarte utila si pentru a transporta copilul din casa in masina sau pentru a-l plimba pe cadrul asociat caruciorului 3 in 1. Este bine sa o alegi cu grija, sa ai in vedere modul in care este asigurat micutul (ideale sunt centurile in 5 puncte), sistemul de fixare si standardele de calitate.

Landoul

Landoul este o componenta a caruciorului ce poate fi utilizata pentru copii de pana la 6 luni. Acesta le va asigura celor mici un somn mult mai confortabil atunci cand sunt plimbati cu caruciorul, iar daca are sisteme de fixare bine puse la punct, poti sa il folosesti si pentru a-ti transporta bebelusul cu masina. Landoul permite o pozitie de somn corecta, comoda si protejeaza foarte bine micutul cand vremea nu este favorabila.

Caruciorul sport

Cand copilul tau mai creste, vei avea nevoie de un carucior sport. Acesta te poate ajuta sa il plimbi cu usurinta pana cand un astfel de dispozitiv nu va mai fi necesar. Carucioarele sport care apartin de variantele 3 in 1 sunt de regula pliabile, motiv pentru care vor ocupa putin spatiu si vor fi usor de transportat si depozitat. Cand alegi un carucior sport ai in vedere: siguranta, confortul si manevrabilitatea pentru ca atat tu, cat si bebelusul sa aveti parte de confort.

Asadar, carucioarele 3 in 1 cu scoica, landou si carucior sport sunt produse complexe, pe care le poti utiliza din prima zi a bebelusului pana in ziua in care cel mic va fi suficient de mare si nu va mai folosi un carucior. Merita sa faci o astfel de investitie daca vrei sa iti stii copilul in siguranta, sa fie protejat de diverse incidente si factori de mediu, dar sa se simta si confortabil.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!