Patuturi Multifunctionale

Afiseaza: 1-21 din 21 produse

 Filtre
Patuturi Multifunctionale - Pat evolutiv - multifunctional Touluse
-16%

Pat evolutiv - multifunctional Touluse

1.699,00 Lei 1.429,00 Lei

Pătuțul Evolutiv - Soluția Multifuncțională pentru Copiii de la Naștere până la 5/9/12 Ani

Pătuțul Evolutiv este un produs inovator și versatil, creat special pentru a satisface nevoile copiilor pe parcursul mai multor etape ale creșterii lor. Construit din lemn masiv, acest pat rotund oferă o durabilitate și calitate superioară, fiind destinat copiilor cu vârste cuprinse între 0 și 12 ani.

Beneficii Pătuț Evolutiv pentru copii:

 1. Practic și adaptabil: Pătuțul evolutiv este cel mai practic pat pe care îl poți alege pentru copilul tău, deoarece îl poți folosi pe parcursul mai multor ani. Cu o simplă schimbare a funcțiilor, acesta se adaptează vârstei copilului tău, fiind un investiție în confort și siguranță pe termen lung.

 2. Versatilitate și funcționalitate: Cu pătuțul evolutiv pentru copii, dispui de o piesă de mobilier versatilă, cu un design inedit și o manoperă solidă din lemn masiv. Este un pat, o masă de înfășat, un țarc, un pat pentru copii de 5-8 ani și o masă cu 2 scaune, oferindu-i copilului tău un mediu propice pentru activități diverse și plăcute.

 3. Siguranță și familiaritate: Datorită construcției din lemn masiv și a designului rotund, pătuțul evolutiv devine un loc familiar și creativ, unde copilul tău se va simți în siguranță și va dezvolta imaginația și creativitatea.

Caracteristici Pătuț Evolutiv:

 • Pătuț evolutiv inovativ, adaptabil pentru vârste diferite ale copilului, cuprinse între 0 și 12 ani.

 • Model premium din lemn masiv maro, cu o manoperă de înaltă calitate.

 • Dimensiuni: lungime 129 cm, lățime 73 cm, înălțime 78 cm, oferind spațiu suficient pentru copilul tău să se simtă confortabil și liber în mișcare.

 • Funcționalitatea sa este impresionantă, acoperind o gamă largă de etape de dezvoltare ale copilului:

  • Pătuț pentru bebeluși și masă de înfășat (0-6 luni)
  • Pat pentru sugari (6-36 luni)
  • Pat pentru copii (3-5 ani)
  • Pat copii (5-8 ani)
  • Masă și 2 scaune pentru copii (3-10 ani)
  • Pat co-sleeper, când este alăturat patului părinților, pentru primele luni de viață ale bebelușului.
 • Flexibilitate maximă: Poate fi utilizat atât ca pătuț de sine stătător, cât și ca pat co-sleeper, pentru a asigura apropierea și supravegherea constantă a bebelușului.

 • Mobilitate asigurată: Cu ajutorul celor 8 roți cu frână, pătuțul poate fi ușor mutat și transformat în funcție de necesitățile momentului.

Pătuțul evolutiv reprezintă investiția ideală pentru părinți, asigurându-le copiilor lor un mediu sigur, confortabil și adaptabil pe măsură ce aceștia cresc și se dezvoltă. Cu versatilitatea sa remarcabilă, acest produs devine partenerul perfect pentru a crea amintiri de neuitat din copilărie, oferindu-le micuților un somn liniștit și un loc de joacă în siguranță.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!