De ce sunt recomandate jucariile din lemn pentru copii?

De ce sunt recomandate jucariile din lemn pentru copii?
Cand vine vorba de cei mici, fiecare decizie trebuie analizata si evaluata in detaliu inainte de a fi luata. Acest lucru se aplica si in cazul jucariilor. Sunt multe aspecte care trebuie luate in calcul, de la felul cum arata si gradul de distractie pe care il pot oferi si pana la detalii despre cat de sigure sunt. Pentru a bifa majoritatea criteriilor de selectie, fara a pierde foarte mult timp si a depune efort considerabil in acest sens, Caruselul cu Vise este intotdeauna o alegere inspirata. Aici vei gasi o gama foarte diversificata de jucarii dintre care sa le alegi pe cele mai potrivite pentru prichindelul tau. Iar ca sa iti oferim o mana de ajutor, iata principalele motive pentru care jucariile din lemn ar trebui sa se claseze in topul listei tale:

Contribuie la dezvoltarea celui mic pe toate planurile

Formele exacte, dimensiunile ridicate, jocurile de culori si nu numai sunt chestiuni care stimuleaza, intriga si atrag, ceea ce va mentine interesul copilului captivat. Faptul ca necesita manipulare constanta si atentie pentru a deslusi secretul jocului, stimuleaza nu doar functiile fizice, ci si pe cele intelectuale; combinatia ideala pe care ar trebui sa o ofere orice tip de jucarie pe care i-o pui la dispozitie.

Diversitatea de forme si modele stimuleaza creativitatea si imaginatia

Dincolo de faptul ca jucariile din lemn sunt o modalitate ideala de dezvoltare a abilitatilor motrice si nu numai, faptul ca la Caruselul cu Vise ai la dispozitie nenumarate optiuni, care mai de care mai ingenioase, reprezinta un plus din mai multe puncte de vedere. Jocurile de construit si montat, precum casutele din lemn sau cutiile de cuburi nu doar ca ii ajuta sa descopere pasii logici pentru a ajunge la rezultatul final, dar le ofera posibilitatea sa experimenteze mai multe combinatii, aspect care este ideal pentru simtul creativ.

Prezinta un grad minim de pericol

Chiar daca pericol este un cuvant mare, sa ne gandim la jucariile din plastic sau metal realizate din zeci de piese de dimensiuni reduse. Sansele ca una dintre ele sa se desfaca si sa fie inghitita sau sa prezinte laturi ascutite sunt foarte mari. In schimb, variantele din lemn sunt mult mai compacte, mai mari si mai greu de dezmembrat, fapt ce le face mult mai sigure si eficiente.

Sunt foarte rezistente si durabile

Dincolo de faptul ca este foarte putin probabil ca cel mic sa reuseasca sa strice o astfel de jucarie, ele rezista cu brio in fata trecerii timpului. Desi pare o chestiune banala, pentru ca va creste rapid si poate nu va mai manifesta acelasi grad de interes pentru ele, vor reprezenta o amintire geniala. La adolescenta sau chiar la maturitate, aceste jucarii vor reprezenta o ancora de intoarcere in timp, care va starni multe sentimente. Ba mai mult, vor putea fi pastrate din generatie in generatie, fara sa se degradeze, iar pentru asta, cele mai bune alegeri vor fi mereu modelele oferite de Caruselul cu Vise, a caror calitate este de neegalat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!