De ce ar trebui sa alegi jucarii educative pentru copilul tau

De ce ar trebui sa alegi jucarii educative pentru copilul tau
Primii ani din viata copilului sunt cei mai importanti pentru ca aceasta este perioada in care i se dezvolta mintea, comportamentul si personalitatea in cea mai mare masura. Din acest motiv, trebuie sa fii foarte atent la stimulii la care il expui, pentru ca fiecare dintre acestia contribuie in mod direct la felul in care el se formeaza. Cel mai intelept lucru pe care il poti face in acest sens este sa ii cumperi cat mai multe jucarii educative care sa ii antreneze cele mai importante abilitati si sa il pregateasca pentru provocarile pe care le-ar putea intalni in viitorul apropiat. Caruselul cu Vise iti vine in ajutor cu cele mai ingenioase si calitative modele astfel incat sa iti fie cat mai usor sa iei cele mai bune decizii pentru prichindelul tau.

Fundamenteaza gandirea critica si logica

Abilitatile de deslusire a provocarilor si gasirea de solutii logice sunt printre cele mai importante functii pe care creierul uman le poate experimenta inca de la varste fragede. Pentru acestea, puzzle-urile sunt cele mai eficiente jocuri. Multitudinea de posibilitati si de incercari ii va ajuta sa isi contureze un traseu logic pe care sa il urmeze in rezolvarea imaginii. Faptul ca au o referinta pe care trebuie sa o obtina prin mai multe incercari le va arata cat de important este sa incerci de nenumarate ori si sa gresesti pana ajungi sa obtii rezultatul dorit.

Dezvolta imaginatia si creativitatea

Aceste doua functii sunt unele dintre cele mai importante pentru ca cel mic sa isi consolideze o viata frumoasa si bogata ca viitor adult. Sa fii creativ este o binecuvantare, iar acest lucru se poate cultiva timpuriu cu ajutorul unor metode simple. Alege jucarii care stimuleaza aceste laturi ale mintii. Cele de construit, de colorat sau de montat sunt ideale in acest sens. Pentru copii mai mari, poti opta chiar si pentru puzzle-uri 3D care au un grad mai mare de dificultate.

Creeaza o baza culturala minima inca din primii ani de viata

Jocurile cu cifre, litere, culori, fructe sau animale sunt ideale pentru a-si fundamenta cultura generala mai repede decat alti copii. In momentul in care va merge la gradinita, ii va fi mult mai usor sa se adapteze stiind deja toate aceste lucruri importante. Cartile cu ilustratii care il invita sa faca asocieri sunt perfecte in acest sens. Il ajuta in acelasi timp si in dezvoltarea vocabularului, ceea ce reprezinta un adevarat plus. In aceeasi categorie de jucarii educative se incadreaza si seturile de forme si jucariile din lemn.
Contribuie in mod direct la dezvoltarea armonioasa a micutului tau si fa alegeri intelepte inca din primii ani de viata. Nu astepta sa atinga varsta pentru a merge la scoala. Incepe cat mai devreme sa construiesti cu el abilitati de baza si ii va fi mult mai usor atat lui, cat si tie. Invatarea prin joaca este cea mai eficienta, iar pe asta s-a bazat si Caruselul cu Vise in conturarea gamei de jucarii.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!