Cum ajuta centrele de activitati la dezvoltarea copilului tau

Cum ajuta centrele de activitati la dezvoltarea copilului tau
Primii ani din viata copilului tau sunt cei mai importanti in ceea ce priveste dezvoltarea abilitatilor, a cunostintelor, personalitatii si comportamentului. De aceea este important sa ai grija ca toti stimulii cu care ia contact sa fie cat mai benefici cu putinta si sa il ajute in acest proces. Cel mai usor mod de a face asta este sa achizitionezi acele variante de jucarii care sunt special concepute pentru a stimula o anumita parte a creierului sau a corpului. Daca esti in cautarea unor astfel de elemente, care sa fie nu doar distractive, ci si educative, Caruselul cu Vise te asteapta cu multiple variante de centre de activitati care sunt ideale pentru micutii de orice varste si iata concret de ce:

Creeaza un mediu propice descoperirii si invatarii

Este ideal sa ai in casa un colt special destinat jocului si invatarii, atat din considerente practice, cat si organizatorice. Un centru de activitati este ca un pupitru la care copilul tau incepe sa descopere cu pasi mici lumea. De la animale, fructe si legume, la cuvinte si cifre sau chiar anumite miscari si practici, pe toate le va putea invata intr-un timp scurt, ajutandu-se de acest ansamblu de jocuri si activitati. Este ca o mini scoala adaptata pentru bebelusi, care le va deschide timpuriu apetitul pentru invatare si ii va ajuta sa isi insuseasca mai usor toata informatia la care sunt expusi.

Dispune de multiple jucarii si activitati care stimuleaza diverse functii

Da-i voie sa cutreiere lumea invartind globul pamantesc sau ajuta-l sa se imprieteneasca cu cele mai simpatice animale. Melodiile incorporate ii vor dezvolta simtul artistic si urechea muzicala, in timp ce jocuri precum puzzle-uri sau cele de construit il vor ajuta sa experimenteze logica in gandire si in actiuni. Cel mic are la dispozitie chiar si multe elemente speciale pentru dentitie sau distractii menite sa stimuleze sistemul motric. Fiecare articol are un rol bine determinat si, mai mult, daca prichindelul dezvolta o forma speciala de atasament pentru una dintre jucarii, o va putea lua cu el oriunde si oricand, datorita faptului ca sunt detasabile, dar suficient de sigure pentru a nu prezenta niciun risc.

Sunt sigure si eficiente

Sunt dotate cu scaune foarte confortabile, dotate cu masuri de siguranta care nu ii vor permite sa se loveasca sau accidenteze. Cu o rotire la 360 de grade si flexibilitate ridicata, cel mic va avea toata libertatea de miscare de care are nevoie pentru a descoperi tot ceea ce noua lui jucarie are de oferit. Reglabile si adaptabile la varsta si dimensiunile copilului, centrele sunt ideale pentru toti copiii, de la patru luni in sus. Acest lucru reprezinta un adevarat avantaj, pentru ca pe masura ce creste se va putea folosi in continuare de el, avansand in dificultate si intensitate. Nu in ultimul rand, sunt usor de montat si demontat, fapt ce iti faciliteaza mutarea in orice spatiu vrei ca cel mic sa se joace sub supravegherea cuiva. Se pliaza fara probleme si devine foarte compact, astfel incat sa il poti transporta comod.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!