Corturile Teepee – cadouri ideale pentru toti copiii

Corturile Teepee – cadouri ideale pentru toti copiii
Atunci cand nu mai stii la ce jucarii sa apelezi pentru a tine mintea treaza si interesul captivat pentru cei mici, Caruselul cu Vise iti vine in ajutor. Aici vei gasi mereu cele mai ingenioase variante care impletesc utilul cu placutul sau, mai bine zis, educatia cu distractia. Una dintre cele mai bune alegeri pe care le poti face pentru copii, indiferent de varsta, este un cort Teepee.

Un cort in casa poate fi cel mai bun coltisor de joaca

Corturile Teepee pe care le gasesti la Caruselul cu Vise sunt special realizate pentru a satisface toate nevoile celui mic, cat si pe ale tale. Calitative, rezistente, colorate si durabile, vor atrage atentia micutului tau si vor deveni locul lor preferat din toata casa. Ba mai mult, nu vei mai avea nevoie de foarte multe jucarii suplimentare, pentru ca ii vor stimula imaginatia, oferindu-le ocazia sa joace diverse roluri si sa se imagineze in nenumarate situatii distractive si interesante. O fortareata, un castel, un loc de refugiu, poate fi transformat in orice isi doreste cel mic. Sau chiar poate simula o iesire in natura, la camping. Este nevoie doar de o idee pentru ca prichindelul tau sa fie ocupat toata ziua, iar tu sa te poti ocupa in liniste de alte activitati. Pentru zilele in care nu ai timp sa il scoti in parc sau la joaca, aduci distractia la el pentru mult timp, fara nicio problema.

Reprezinta locul perfect pentru somnul de peste zi

Una dintre cele mai dificile provocari cu care te confrunti in meseria de parinte este sa iti convingi puiul sa renunte la joaca pentru un somn bine meritat de amiaza, nu-i asa? Ei bine, un cort de acest fel te poate scuti de toata munca de convingere pe care trebuie sa o faci zi de zi. Poate fi special amenajat ca un spatiu pentru somn, cu pernite si paturi, astfel incat atunci cand il loveste oboseala sa nu mai fie nevoie sa se deplaseze pana la pat, lucru care va elimina multe probleme din aceasta ecuatie.

Nu ocupa mult spatiu si este foarte usor de manipulat

Dincolo de toate avantajele pe care le prezinta pentru cei mici, este important de mentionat si faptul ca un astfel de cort reprezinta o alegere ideala si pentru tine. Nu doar ca este foarte accesibil, rezistent si calitativ, dar este si foarte practic. Spre deosebire de dezordinea pe care o provoaca o camera plina de jucarii, un colt special amenajat rapid si simplu cu ajutorul acestui element te va scuti de foarte mult efort in ceea ce priveste ordinea si curatenia. Mai mult decat atat, il vei putea dezasambla si monta de ori cate ori iti doresti, fie in casa, fie afara. Este o optiune perfecta atunci cand vrei sa ii tii pe cei mici ocupati, dar totusi sa fie in siguranta. Asa ca nu mai sta pe ganduri si plaseaza chiar acum o comanda de cort Teepee de la Caruselul cu Vise.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!