Cauti un carucior pentru copii usor de utilizat si versatil? Caruciorul sport poate fi ceea ce iti doresti

Cauti un carucior pentru copii usor de utilizat si versatil? Caruciorul sport poate fi ceea ce iti doresti
Carucioarele sport sunt achizitionate de catre toti parintii care vor sa isi plimbe cu usurinta copiii, fiind produse care, alese in mod corect, pot fi foarte confortabile si sigure. Trebuie sa iei in calcul cumpararea unuia mai ales din momentul in care copilul tau va sta in fundulet si isi poate sustine bine coloana.

Carucioarele sport de calitate, asa cum sunt cele comercializate de Caruselul cu Vise, vin cu o serie de avantaje care merita amintite:
ofera confort copilului in timpul mersului, fiind realizate in asa fel incat sa permita reglaje si au suport pentru picioare;

pot avea diverse tipuri de roti, pentru a le alege pe cele potrivite pentru suprafata pe care il plimbi cel mai frecvent pe cel mic;

adesea pot fi pliabile, pentru a le transporta usor cu masina, pentru a le duce fara prea mare efort din masina in casa, dar si pentru a le depozita intr-un mod cat mai economic;

sunt confortabile si pentru parinti, deoarece pot fi impinse cu usurinta;

ii ofera copilului posibilitatea de a vedea ce se intampla in jurul lui, deoarece va sta in fundulet;

multe prezinta detalii care ofera o experienta mai placuta pentru cei mici, precum: copertina, suport pentru pahar, cos la baza, bara de siguranta etc.

Cand cumperi carucioare de tip sport este bine sa mai tii cont si de o serie de aspecte care, pentru unii, pot fi ceva mai neplacute: nu sunt recomandate pentru nou-nascuti, pot fi dificil de manevrat daca rotile din fata nu sunt pivotante, unele modele au o greutate mai mare si pot fi mai dificil de pliat.

Daca vrei sa te asiguri de faptul ca ai ales ceva potrivit, urmareste criteriile de selectie importante intr-o astfel de achizitie:

Siguranta - in privinta acestui aspect, trebuie sa alegi un carucior dotat cu centura de siguranta, astfel incat copilul sa fie mereu prins in 3 sau 5 puncte, iar utila poate fi si bara din fata. Totodata, tine cont de omologarea pe care o are produsul pe care il cumperi, deoarece astfel te asiguri de faptul ca este potrivit cu adevarat pentru cei mici.

Confortul - este asigurat de modul in care este confectionat caruciorul, de prezenta buretilor in zonele esentiale, de materialele de tip plasa in anumite locuri, de copertina, suportul pentru picioare sau posibilitatea de reglaje la nivelul spatelui.

Manevrabilitatea - este deosebit de important ca si tie ca parinte sa iti fie usor sa plimbi copilul. Pentru asta, fii atent la maner, care poate fi unul ajustabil, pentru a-l regla in functie de cum ai nevoie, la roti, care e bine sa fie pivotante, dar sa poata fi si blocate cand este necesar, usurinta cu care dispozitivul se pliaza, dar si prezenta cosului pentru eventuale cumparaturi.

Dimensiuni - la acest capitol poti avea in vedere cat va ocupa caruciorul cand este deschis, dar si inchis, cate kilograme suporta si ce greutate are.

Caruciorul sport este fara doar si poate un produs versatil si usor de utilizat daca, bineinteles, optezi pentru un model de calitate si omologat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!