Care sunt cele mai populare tipuri de carucioare pentru copii

Care sunt cele mai populare tipuri de carucioare pentru copii
Cand vine vorba de transportarea celor mici in spatii publice, sa ii tii pur si simplu mereu in brate, nu este o solutie. Asta inseamna ca ai nevoie de un echipament specializat care sa te scuteasca de orice efort si sa ii confere prichindelului tau tot confortul de care are nevoie. Un carucior este mereu cea mai buna solutie in acest sens, insa este important sa cunosti care tip este cel mai potrivit pentru varsta copilului tau, dimensiunile sale sau, de ce nu, obiectele pe care vrei sa le ai la indemana la fiecare iesire. Din aceste considerente, Caruselul cu Vise iti arata care sunt cele mai utile si practice carucioare pentru copii, astfel incat sa stii exact care este cel mai eficient model pentru tine si prichindelul tau.

Carucioarele 2 in 1

Sistemul presupune posibilitatea de a se transforma atat in carucior clasic cu landou, cat si in scaun portabil, care sa ii ofere mai multa libertate si vizibilitate celui mic atunci cand nu doarme. Un carucior 2 in 1 este ideal pentru plimbarile in natura si nu numai si se caracterizeaza prin siguranta si protectie desavarsita, dar si calitate la nivel inalt, in tot ceea ce priveste materialele alese, dar si functiile incorporate.

Carucioarele 3 in 1

Asemanatoare modelului anterior, aceste variante vin in plus cu o scoica detasabila pentru transportul in spatiile greu accesibile si un cos suplimentar in partea inferioara pentru a servi depozitarii si transportarii anumitor obiecte de maxima necesitate. Sunt multifunctionale si vin in ajutorul parintilor cu multe sisteme de siguranta menite sa scada riscul de alunecare sau de lovire. Nu mai ai nicio grija atunci cand alegi sa iti plimbi copilul intr-un carucior 3 in 1.

Carucioarele sport ultracompacte

Aceste modele sunt ideale pentru acei parinti spontani si foarte activi care vor o varianta compacta si versatila pe care sa o poata utiliza in tot felul de contexte. Un carucior sport poate fi impachetat foarte usor si montat la fel de repede, astfel incat sa garanteze eficienta maxima si confort, atat pentru parinti cat si pentru cei mici.

Carucioarele reversibile

Avantajul suprem al acestora este ca sunt foarte pliabile si rapid de manevrat, putand fi transformate cu usurinta intr-o varianta verticala, siguranta si protectia fiind la cel mai inalt nivel. Sunt inovative si din punct de vedere al design-ului si al functiilor incorporate, pentru o utilizare facila si un design deosebit.

Caruselul cu Vise – locul ideal de unde sa cumperi cele mai practice accesorii pentru copilul tau

Indiferent de brandul pe care il alegi de pe site-ul nostru, ai garantia calitatii la cel mai inalt nivel. Dincolo de functiile specifice pentru fiecare model in parte, exista o serie de beneficii de care te vei bucura indiferent de alegerea pe care o faci. Siguranta si protectie la cel mai inalt nivel, impermeabilitate, accesorii nenumarate de transport si depozitare, toate acestea sunt eminente pentru o achizitie facuta la Caruselul de Vise, ceea ce va face din fiecare plimbare cu prichindelul tau cea mai frumoasa si relaxanta experienta.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!