Care sunt articolele de botez care nu trebuie sa-ti lipseasca in ziua evenimentului

Care sunt articolele de botez care nu trebuie sa-ti lipseasca in ziua evenimentului
Botezul este primul si cel mai important eveniment din viata unui copil si de aceea este esential sa iasa impecabil. Exista nenumarate obiceiuri si traditii care se respecta in aceasta zi, iar pentru asta este nevoie si de o recuzita pe masura. Afla de la Caruselul cu Vise care sunt acele articole de care ai neaparat nevoie pentru a te asigura ca fiecare detaliu va fi pus la punct exact asa cum iti doresti in cele mai importante momente pentru micutul tau.

Lumanarile nasilor

Elemente centrale pentru acest eveniment, lumanarile de botez trebuie sa fie neaparat in concordanta cu tematica aleasa. De la culori, la detaliile ornamentale sau dimensiuni, toate aceste aspecte joaca un rol esential in rezultatul final.

Hainute deosebite

Imediat ce taina a luat sfarsit, nasii vor fi responsabili de imbracarea celui mic. Iar acest lucru nu se poate face oricum, ci este nevoie de cele mai speciale articole. Alege imbracamintea care sa il reprezinte pe deplin pe bebelusul tau. Fie ca e fetita sau baietel, totul trebuie sa arate impecabil, de la haine pentru botez, pana la accesorii. Ba chiar pentru un efect inedit, atat la biserica, dar si la local, poti opta pentru veste cu detalii elegante, fundite sau chiar o salopeta cu aripi de inger personalizate. Nu uita si de paturica si prosopul cu care sa il stergi si invelesti pe cel mic imediat ce este scos din cristelnita. Ai grija ca materialele pentru toate acestea sa fie naturale si de cea mai buna calitate pentru a evita orice neplacere si disconfort.

Ulei de bebelusi

Pielea micutilor este foarte sensibila si delicata in primele luni de viata. De aceea este important sa ii acorzi o atentie speciala, mai ales dupa ce a intrat in contact cu apa. Pentru a o mentine hidratata si a evita iritatiile, asigura-te ca ai un ulei de corp foarte bun cu care sa il masezi inca de cand pielea este umeda.

Ornamente si flori

Niciun eveniment nu poate ajunge la aspectul dorit daca nu optezi pentru niste aranjamente deosebite in ton cu tematica aleasa. De la baloane, la servetelele de pe masa, flori si alte detalii, totul trebuie sa arate impecabil pentru a avea parte de un botez de vis.

Cumpara tot ce ai nevoie din timp

Nu lasa nimic pe ultima suta de metri pentru a nu te trezi in situatia in care produsele dorite sunt sold out sau transportul nu se efectueaza atat de rapid pe cat ai avea nevoie. Asigura-te ca apelezi la un magazin de incredere care iti pune la dispozitie absolut toate elementele de care ai nevoie, astfel incat sa nu fie necesar sa plasezi zeci de comenzi din locuri distincte. Caruselul cu Vise se va dovedi a fi cel mai mare ajutor in acest sens, deoarece nu doar ca iti pune la dispozitie toate articolele indispensabile pentru un botez reusit, dar te va ajuta si sa te orientezi catre cele mai potrivite variante si modele pentru cel mic.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!