Afla de ce este indicat sa hranesti copilul intr-un scaun de masa

Afla de ce este indicat sa hranesti copilul intr-un scaun de masa
Diversificarea este una dintre cele mai importante etape din viata unui copil, motiv pentru care parintii trebuie sa fie foarte bine informati inainte de a o incepe. Trebuie sa stii exact ce ai de facut, ce alimente sunt recomandate si permise si cum trebuie sa se desfasoare intregul proces.

Un aspect foarte important tine de pozitia copilului in timp ce mananca pentru ca trebuie sa stea foarte bine in fundulet si sa aiba spatele cat mai drept. In plus, este foarte necesar un suport pentru maini si zona in care va servi mancarea, iar toate acestea sunt posibile cu ajutorul unui scaun de masa pentru copii.

Un asemenea produs iti va permite sa hranesti copilul in siguranta si te va ajuta sa poti pregati totul fara a avea grija faptului ca cel mic nu e supravegheat. Il asezi in scaun, apoi ii servesti alimentele pregatite, fiind important sa manance de fiecare data intr-un astfel de loc si sa isi formeze astfel un ritual de luat masa.

Mai mult confort

Scaunele de acest tip sunt realizate in asa fel incat sa fie cat mai confortabile si sigure, au diferite suporturi si protectii, iar unele sunt chiar multifunctionale, pentru a permite si joaca sau balansarea. Exista totodata si variante portabile, pe care le poti lua cu usurinta dupa tine oriunde mergi, deoarece este foarte important ca masa sa fie servita in conditii de siguranta in orice context.
Scaunele de masa pot fi foarte periculoase daca sunt neconforme, deoarece pot duce la provocarea unor incidente neplacute, precum inecul cu alimente. Acestea fiind zise, urmareste ca produsul pe care il cumperi sa respecte standardele EN 14988-1:2006 + A1:2012. Pericolul mai poate veni si din modul in care sunt prinse centurile asa ca este important ca cel mic sa fie bine asigurat, dar in acelasi timp este necesar si un sistem foarte usor de accesat in cazul in care copilul trebuie scos urgent din scaun.

O buna stabilitate

Mai mult, produsele trebuie sa ofere si o stabilitate foarte buna. Da, stim ca toti parintii au casa plina cu tot felul de obiecte si vor sa cumpere unele care sa ocupe cat mai putin spatiu, insa, la scaunele pentru copii dimensiunile mai mari inseamna adesea si o siguranta sporita, deoarece stabilitatea nu este afectata. Daca vrei sa economisesti spatiu la depozitare, ce poti face este sa cauti un model care sa fie pliabil.

Scaunul de masa pentru copii trebuie sa le ofere acestora si confort, pentru ca nimanui nu ii place sa manance intr-o pozitie incomoda. In acest sens, foarte utila ar putea fi posibilitatea efectuarii unor reglaje la nivelul spatelui si picioarelor. Asadar, daca vrei sa stii copilul in siguranta atunci cand mananca, investeste intr-un scaun de masa calitativ si confortabil. Acest lucru este valabil de cand cel mic incepe sa consume alimente, pana cand poate sta in mod corect la o masa obisnuita.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!