Nuna Sezlong bebelusi Leaf Thunder cu bara de jucarii inclusa

1.099,00 Lei 989,10 Lei

LEAF - Iluzia continua...

Inspirat de caderea lina a unei frunze, sub adierea calma a unei brize LEAF conduce bebelusul spre un taram al viselor, parca ireal…Designul unic a fost conceput luand ca punct de plecare perceptia bebelusului asupra lucrurilor ce-l inconjoara.

Astfel nu doar bebelusul va fi multumit ca se odihneste in cel mai confortabil sezlong, dar si parintii, pentru ca au o piesa de mobilier moderna si stylish.

Stoc epuizat

Data de livrare: maine, 29.03.2024

Cod Produs: SE01001TNDGL-6879 Ai nevoie de ajutor? 0755432592 / 0728789789
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Video (1)
  • Review-uri (0)

FERMECATOR

Gratie designului elegant, seren, care se integreaza perfect in orice atmosfera.

LEAF rezolva problema gasirii unui spatiu sigur, simplu, confortabil, dar si natural, care sa-l linisteasca pe bebelus asa cum doar mamica o face. Miscarea este naturala – simpla si extraodinara. Testele realizate confera rezistenta produsului, pana la o greutate de 60 kg.

INTELIGENT

Miscarea lui naturala, asemenea unei frunze dureaza pentru aproximativ 3 minute, la fiecare atingere, fara baterii, fara cabluri, fara zgomote si fara alte complicatii…usor de blocat in pozitie statica pentru a hrani bebelusul.



 

CONFORTABIL

Sezutul este confectionat din bumbac 100% organic, moale si delicat. Evolueaza o data cu bebelusul pe masura ce acesta creste, creste, creste…unghiul fiind perfect pentru joaca si somnic.

Cand vine vorba despre bebelusi, NUNA face o singura promisiune: aceea de a crea produse simple, inteligente si stilate

Concepute de designeri olandezi vizionari, supuse unor teste stricte de siguranta si fiabilitate – NUNA preia o parte din responsabilitatile parintilor, astfel ca acestia sa se bucure de fiecare clipa alaturi de bebelusi.

Adevarul e ca echipamentele bebelusilor vor sta in preajma lor ceva vreme, de aceea NUNA si-a propus sa imbine utilul cu placutul, fiabilitatea cu simplitatea, eficienta cu eleganta. Toate produsele NUNA respecta aceeasi regula, fie ca e vorba despre PEPP – caruciorul ultracompact, manevrabil cu o singura mana, LEAF – sezlongul ce imita miscarea relaxanta a unei frunze, SENA – patutul care se pliaza in cateva secunde sau ZAAZ– scaunul care creste odata cu bebelusul.
 

Specificatii

Recomandat de la nastere pana la 60 kg;

Dimensiuni: 44 cm (inaltime) X 71 cm (latime) X 72 cm (adancime); 

Greutate produs : 5.1 kg;

Conform normelor Europene EN 12790:2009, ISO 14001; ISO 9001, OHSAS 18001

 

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!